Gaala show 

MEILLÄ ON ILO KUTSUA TEIDÄT NOKIA-SALIIN 10.02.2024 klo 19:00!

Kotimaisten ja ulkomaisten nimien tähdittämä Belly Dance Jamila Gala Show on tanssintäyteinen spektaakkeli, joka tuo lavalle säkenöivää show’ta sekä itämaisen tanssin kansainvälisiä nimiä päätähtenä Julia Farid Italiasta ja Julianna Voronina USA:sta

Luvassa on upea tanssi spektaakkeli: Sparkling diamonds.

Lavalla nähdään myös kotimaisia itämaisen tanssin kuumia nimiä.

Näytöstä suositellaan  kaikille tanssista kiinnostuneille, ei vain itämaisen tanssin harrastajille.

Liput: 35,- EUR, lapsi 20,- eur

Lavalla esiintyy:

Julia Farid – a professional oriental dance artist, instructor and choreographer from Ukraine. Organizer of Isadora Cup Festival, “Dream & Dance” Intensive Course, founder of Tips4hips online platform, Isadora Dance Academy based in Ukraine and Isadora design studio that creates unique costumes for dancers all over the world.

By virtue of her excellent teachings skills, deep knowledge of oriental dance and bright performances Julia Farid has become an internationally renowned artist and has been invited to teach to more than 30 countries. Annually she gives workshops and performs at 20−30 bellydance events worldwide.
Julia Farid is known for her elegant and feminine way of dancing as well as for introducing Golden Era style on stage mixed with modern oriental dance.

Yulianna Voronina – International Belly dance Judge (IDF) , famous teacher of work shops more than 50 countries, champion of Ukraine, winner of international competitions in different countries, a multiple prize world winner and European championships, coach of multiple world champions, member of the television project “So you think you can dance “, the director and organizer of international festival Orient Empire in Odessa,Ukraine

Mila Tannermaa 
Jamila Festivaalin pääjärjestäjä, BD tuomari,
Bellydance Prima 2021 ja Business Queen 2021 kilpailun voittaja. 
Member of the International Dance Council CID

Katerina Timonen
Jamila Festivaalin järjestäjä, tanssija, itämaisten tanssin ja Tribal fusion -opettaja. Venäjän ja Suomen tanssikilpailujen ja -festivaalien voittaja ja finalisti. Kuntoutusohjaajana ja tanssin asiantuntijana Katerina on toiminut jo yli 20 vuotta.

Azahar dance troupe on avoin taso esiintyväryhmä Lahdesta-Heinolasta, joka toimii Azaharin johdolla. Tämä fuusio kynttilätarjotin koreografia voitti viime kesänä toisen sijan tanssikilpailussa Helsinki Orientalin järjestämässä tapahtumassa. Tule katsomaan ja nauttimaan tästä mystisestä ja hypnoottisesta tanssinumerosta. Koreografia: Azahar

Vara Wadia

BD opettaja, tanssija, ”Al Rada” tansssikoulun omistaja ja ”Darbuka Hafla” festivaalin järjestäjä Latviassa (Riika)

Jamila Dance -tanssiryhmä

Bellydancea, Tribal fusionia ja mustalaistanssia harjoittava Jamila Dance -tanssiryhmä Milan johdolla. Osa tanssijoista harjoittelee Pirkan opiston kautta Milan Tunnilla.

Tämä porukka on täynnä tanssin ystäviä, jotka ovat sinnikkäitä harjoittelemaan. Lavalla esiintyessään ryhmästä huokuu tunteet ja elämän ilo. Lavalla nähdään Marelle Paikla ja Nokian teatterin tuttuja kasvoja kuten Heli Pitkänen, Jannina Heiman, Mari Huvi ja Milja Leppänen!

Safa Solati
Safan erikoisalaa ovat persialainen tanssi ja kulttuuri. Iranilaisena hän kuljettaa katsojan syvälle tanssin juurille, eri alueiden perinteisiin – aidon persialaisen tanssin ytimeen. 

Raqs Jamila ry
Raqs Jamila on vuonna 2003 perustettu Pirkanmaalainen itämaisen tanssin yhdistys ja esiintyvä tanssiryhmä.Tanssirepertuaarimme on erittäin laaja; klassisen itämaisen tanssin lisäksi esitämme mm. bollywoodia, mustalaistansseja ja monenlaisia fuusiotansseja.

Anastasia Yiannacou -Belly dance and belly yoga coach
Belly Dance European and World Champion, 2012-2013, IDO

Olena Shcehlova on päävalmentaja tanssikoulu “Java”  Poltavan kaupungissa. Euroopan mestari 2014UAVST:n mukaan.  Koreografi ja Ukrainan tanssikoulun johtaja. Tuomari / UAVST:n ja IUDE:n mukaan. Hänen Java-tanssikoulun oppilaat ovat voittaneet useita arvostettuja kilpailuja Ukrainassa ja Euroopassa.

Vasilieva Olesja -Jamila festival online kilpailun 2022  kruunun voittaja ja suosittu tanssiopettaja.
Vasilyeva Olesya on Queen Yasmin -festivaalin järjestäjä, joka järjestetään vuosittain Astrakhanissa.

Jasmine on rakastettu tanssiartisti ja opettaja Helsingistä. Hän on opiskellut itämaista tanssia vuodesta 2013 lähtien useiden suomalaisten ja ulkomaalaisten ohjaajien kursseilla. Hän on myös kartuttanut paljon esiintymiskokemusta sekä Suomesta että ulkomailta.

Jamila Dance-Bellydancea tanssiryhmä “Jamila Dance” Milan johdolla.

Tämä porukka on täynnä tanssin ystäviä, jotka ovat sinnikkäitä harjoittelemaan. Lavalla esiintyessään ryhmästä huokuu tunteet ja elämän ilo.

Azahar on rakastettu espanjalainen tanssinopettaja, tanssitaiteilija, lumoava esiintyjä ja sertifioitu Barre-ohjaaja, joka on toiminut päätoimisesti opetusalalla Suomessa ja ulkomailla vuodesta 2009. Azahar on opiskellut itämaista tanssia vuodesta 2004. Itämaisen tanssin lisäksi hän on opiskellut useita eri tanssilajeja, mm. Lattari tanssia ja balettia. Azahar on toiminut eri projekteissa mm. teatterien koreografina ja esiintyjänä.

ANHELINA STATKEVYCH -nuori ja lahjakas tanssija  Ukrainasta, monen tanssikilpailun voittaja, aloittava BD tuomari.

Lahdesta tuleva tanssiryhmä Ilahduttaa katsoja värikkäällä numerolla “Chilman Uthegi Nagin”.

Karoliina Majuri on nuoresta iästään huolimatta monessa liemessä keitetty tanssija, pedagogi ja koreografi. Viime vuosina hän on toiminut Raqs Jamila ry:n esiintyvän ryhmän pääasiallisena ohjaajana ja koreografina. Karoliinan esitys tuo Gaala Show’hun hieman mystistä tunnelmaa – hänelle ominaista pientä humoristisuutta unohtamatta. 

Ohjeita teatteriin tuleville

 1. Varaa lippusi ajoissa (näin varmistat lippujen saatavuuden).
 2. Voit myös ostaataa lippusi paikkan pääle jo on tila.
 3. Katsomoissa ei ole numeroituja istumapaikkoja.
 4. Ovet katsomoihin avataan noin 30 minuuttia ennen esityksen alkua.
 5. Muistakaa sulkea matkapuhelimenne esityksen ajaksi.
 6. Busseilla pääsee myös aivan lähelle teatteria tarkempia ohjeita voi kysellä esim. teatterin toimistosta.
  • Tampereen suunnasta pääsee Paunun busseilla 70 A ja 70 B  Kennonnokan pysäkille aivan teatterin viereen.
 7. Nokian Työväen Teatterissa on pyörätuolipaikkoja ja on lisäksi hissi.
 8. Parkkipaikka kesäteatterilla (Nokianvaltatie) on rajallinen.
Nokian Työväen Teatteri

 • Talossa on hissi
 • Lämpiöstä löytyy inva-WC
 • Katsomon yläosassa on tasanne pyörätuoleja varten.

Ennakkoilmoittautuminen/suoraalippumyynti: 

Tel: +35840 5090 899

Pidämme näytöksen ilman väliaikaa.

HUOM! Paikkoja on rajoitetusti, ilmoittautuminen on sitova!

HYVÄ ASIAKKAAMME,

Tapahtumajärjestäjät varmistavat sinulle turvallisen tapahtuma käynnin ja noudattavat tarkasti hallituksen sekä terveysviranomaisten ohjeistuksia koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Saavuthan tapahtumiin kuitenkin ainoastaan terveenä, jotta turvallinen tapahtumatoiminta voidaan varmistaa jatkossakin. 

Yhteystietojen käyttö:

Keräämme yhteystiedot ainoastaan festivaaliin liittyvien viestien ja postin lähettämiseen. Emme luovuta tietoja kolmannelle osapuolelle. Osallistuessasi festivaaliin hyväksyt mahdollisen somemarkkinoinnin kuvilla ja videoilla, joita tapahtumassa otetaan.