Fanny Delesham

Jamila Dance esittää – Fanny Delesham!!

Fanny Delesham on intohimoinen tanssija lapsuudestaan lähtien. Vuonna 2004 hän astui itämaisen tanssin maailmaan, mutta matkallaan hän on kokeillut monia muitakin lajeja ja tyylejä, kuten poppingia, nykytanssia ja sirkusta. Kuitenkin fusion bellydance on viimein tuntunut hänen omaltaan, ja hän on syventynyt fuusioon vuodesta 2017 lähtien.

Fannyn opetuksessa yhdistyvät tarkka tekniikka, ilo ja kannustavuus. Hänen selkeä ja huomaavainen opetuksensa mahdollistaa aloittelijoidenkin nauttivan tanssista lämpimässä ilmapiirissä.

Fanny Deleshamille on tärkeää kunnioittaa tanssin juuria ja kulttuuria. Tämän vuoksi hän suoritti Oriental Dance Theory -diplomin keväällä 2022. Lisäksi tanssin opettamisen ja esiintymisen ohella hän opiskelee kasvatustieteitä ja monikulttuurisuutta.

Perinteisen itämaisen tanssin ja musiikin lisäksi hän on innostunut persialaisesta musiikista, mikä motivoi häntä opiskelemaan persian kieltä, kulttuuria ja kirjallisuutta työnsä ohella. Hän on jatkuva kulttuurien ja tanssityylien tutkija.

Aika: 14.09.2024
Paikka: Nokian koulu
Osoite: Puutteenkuja 5, 37120 Nokia

Fusion Bellydance Alkeet -työpaja
kello: 11:00-13:00

Työpajassa tutustumme fuusiovatsatanssille ominaisiin värinöihin, aksentteihin ja sulavaan, käärmemäiseen liikekieleen. Työpajan aloitamme dynaamisella tanssillisella lämmittelyllä. Sen jälkeen keskitymme luomaan lyhyitä tanssillisia yhdistelmiä, joista muodostuu lauantaita ylentävä pieni ja helppo koreografia.

Työpaja tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden oppia fuusiovatsatanssin perusliikkeitä innostavassa ilmapiirissä. Työpajan päätteeksi halukkailla on mahdollisuus tallentaa oma tanssiesityksensä videoille.

Opetus suomeksi ja englanniksi.

Kesto: 2h
Hinta: 35 eur

Fusion Bellydance Alkeisjatko -työpaja
kello: 13:00-15:00

Työpajassa paneudumme fuusiovatsatanssin monipuoliseen liikekieleen, värinöihin, aksentteihin ja käärmemäiseen liikekieleen. Työpajassa vahvistamme näiden tekniikoiden osaamista tarjoten haastavampia vaihtoehtoja edistyneemmille tanssijoille. Yhdistelemme opitut tekniikat koreografiaksi, jonka halukkaat voivat kuvauttaa videolle.

Kurssin aikana laajennat tietämystäsi tanssista ja sen kulttuurista kannustavassa ja innostavassa ilmapiirissä. Tämä työpaja on suunnattu alkeisjatkotason opiskelijoille, joten on hyvä, jos sinulla on taustalla puolen vuoden tai vuoden verran kokemusta itämaisesta tai fuusiovatsatanssista.
Opetus suomeksi ja englanniksi.

Kesto: 2h
Hinta: 35 eur

Ilmoittautuminen:

Tapahtuman Järjestäjä:
Alisatola Oy/Jamila Dance

FI32240789

Korpikuusentie 3, 37150 Nokia

Puh/WhatsApp+358 40 509 0899
e-mail: info@jamiladance.fi